Benefit ICT-diensten

Benefit is actief voor non-profit organisaties met en zonder een ANBI-status. Door lange en relevante ervaring in non-profit begrijpen we dat er duidelijk andere (ICT) scenario’s leven dan in MKB of grotere bedrijven. Benefit helpt met de goedkeuring op Microsoft kortingen en donaties tot en met implementatie en gebruikersondersteuning van ICT-diensten voor een aantrekkelijk tarief voor non-profit organisaties.

Deze IT-donaties beschikbaar op licenties en diensten via TechSoup en ITvoorNonProfit. Dit donatieprogramma geldt voor non-profit organisaties als: goede doelen, zorg en welzijn, cultuur en meer. Benefit houdt zich bezig met het helpen van non-profit organisaties op het gebied van deze ICT-kortingen via TechSoup. Daarnaast helpen we met de juiste inzet van alle tools die hierbij horen. Het goedkeuringsproces op deze kortingen is gratis. Het is dus gemakkelijk om snel te controleren of uw organisatie hier ook voor in aanmerking komt.

Voordelen op licenties en IT diensten veranderen vaak. Benefit inventariseert en presenteert kosteloos voor welke voordelen en kortingen uw non-profit organisatie in aanmerking komt. Dit kan zijn op gebied van IT-diensten van Microsoft, Adobe, Google. Maar ook op advertentiebudgetten, trainingsprogramma’s en meer.

Aangeboden producten en diensten

Benefit – Haal meer uit Office 365 sessie

€ 445  Gratis

Benefit – Sessie: de hoogte van alle relevantie IT-kortingen en donaties (online / telefonisch)

€ 295  Gratis

Benefit – Microsoft Teams Training

€ 415  € 195,00

Benefit – Office 365 Admin Training

€ 645  € 295,00

Benefit – SharePoint online basisinrichting

€ 849  € 349,00

Benefit – Office 2013/2016/2019/365 Training

€ 895  € 395,00