Microsoft Support & Training

BeterinOffice biedt Microsoft Support en een breed programma van Online Trainingen voor non-profit organisaties van €750 voor slechts €39,99 per maand. De online lessen zijn samengesteld op basis van praktijkervaring van verschillende Office Specialisten en Trainers die ook actief zijn voor non-profit organisaties. Zo hebben zij de meest passende en waardevolle toepassingen, tips en tricks op rij gezet zodat we ons doel voor iedereen kunnen behalen; Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken.

Het aanbod aan Online Trainingen wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe toepassingen of nieuwe updates op huidige toepassingen.

Aanvragen

Bent u lid van ITvoorNonProfit? Dan komt u automatisch in aanmerking voor het non-profit programma van BeterinOffice. Dit betekent dat iedereen met het Lidmaatschap “BeterinOffice Professional voor Non-profit” recht heeft op onbeperkte toegang tot iedere training binnen het platform en op de Microsoft Support. Dit tegen het gereduceerde tarief van €5,- per maand.

Aangeboden producten en diensten

Online Office, Office 365 & Windows 10 Training + Microsoft Support

€ 750 €39,99